Produs

Tavanul extensibil este format dint-o folie de policlorură de vinil termoplastic (PVC) care este îmbibată cu poliuretan pentru elasticitate şi durabilitate. Această pânză este întinsă şi fixată cu ajutorul unor profile speciale, mascând astfel toate defectele tavanului de bază.


Varietate

Folia tavanului extensibil are calităţi speciale şi este disponibilă în peste 150 de texturi şi culori diferite. Principale texturi ale acestui produs sunt următoarele:

Lucios - creează un efect de oglindă şi iluzia de mărire a spaţiului

Mat - o suprafaţă mată, cu apectul unui tavan perfect neted şi drept

Satin - o suprafaţă fină lipsită de imperfecţiuni, fisuri sau denivelări

Velur - o suprafaţă netedă şi catifelată cu aspect de piele întoarsă

Translucid - o iluminare (multicoloră) din interior a întregului tavan

Metalic - textură cu luciu metalic ce creează reflexii argintii sau aurii

Imprimeu - această textură permite imprimarea imaginilor pe tavan

Calităţi şi observaţii

Impermeabile - tavanul extensibil asigură protecţie împotriva inundaţiilor şi altor incidente neprevăzute. Odată montat, acesta poate susţine o greutate de până la 100 l /m2.

Antistatice - acest produs nu se încarcă de praf, în caz de necesitate poate fi şters sau spălat cu detergent, rezistând chiar şi la spălarea sub presiune.

Protecţie - tavanele extensibile au şi un rol de protecţie pentru că nu se decolorează în timp, nu se corodează, nu se fisurează, nu formează igrasie şi nici nu favorizează apariţia mucegaiului.

Mască - acest produs constituie şi o metodă ideală de a ascunde defectele tavanului de bază, traseele tehnice, ţevile, sistemele de iluminat şi orificiile de ventilare.

Izolare - în spaţiul dintre tavanul extensibil şi tavanul de bază se pot aplica elemente de izolare termică sau fonică ce vor contribui la izolarea încăperii.

Anti-condens - tavanul extensibil nu formează condens, iar această calitate îl recomandă pentru băi, piscine, unităţi sanitare sau balneare.

Ecologice - acest produs nu are miros, nu provoacă alergeni şi nu emană substanţe toxice; corespunde normelor sanitare în vigoare şi poate fi montat în clinici, spitale şi alte instituţii medicale.

Garanţie - toate tavanele produse şi montate de firma noastră beneficiază de o garanţie de 10 ani.