Servicii

Proiectarea şi montarea tavanelor extensibile este realizată în trei etape principale. Fiecare dintre ele necesită o atenţie deosebită, fiecare etapă fiind importantă pentru obţinerea unui rezultat impecabil.

Măsurători
Specialistul nostru efectuează măsurătorile la faţa locului. El este persona cu care se pun la punct toate detaliile proiectului: aspect, textură, formă, preţul final şi termenul de execuţie. Specialistul nostru vă poate oferi consultanţă în vederea alegerii texturii, culorii şi formei potrivite interiorului. Acest serviciu este gratuit pentru cei aflaţi în zona noastră de lucru.


Producere
În urma efectuării măsurătorilor, datele sunt introduse într-un program special cu ajutorul caruia este proiectată schiţa tavanului. Folia extensibilă este realizată în conformitate cu proiectul. Datorită tehnologiei folosite, folia tavanului extensibil este fină şi rezistentă în acelaşi timp. Fiecare proiect este conceput individual.


Instalare
Tavanul extensibil este montat de o echipă de profesionişti. Montarea se face rapid (20 m2 în aproximativ 3 ore), cu execuţie uşoară, fără a fi necesară evacuarea mobilei, fără murdărie sau resturi neplăcute specifice unui şantier clasic.
Instalarea surselor de lumină (becuri, spoturi, candelabre) şi altor elemente (jaluzele, aer condiţionat, guri de aerisire etc.) nu constituie o problemă pentru specialiştii noştri.